La font de Can Moritz il·lustra la importància de conservar la biodiversitat al llibre «Som natura»

La publicació recomanada pel Centre de Documentació de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya inclou un article de Mireia Gascon, membre de Rubí d’Arrel

La font de Can Moritz, i les actuacions que s’hi han fet al seu voltant per part de voluntaris de la nostra entitat i del projecte europeu Bluehealth, il·lustra un dels articles del llibre Som Natura. El repte de l’antropocè, que ha recomanat recentment el Centre de Documentació de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya.

L’autora de l’article, El cos humà: econsistema d’ecosistemes, és precisament una de les impulsores de l’entitat Rubí d’Arrel, Mireia Gascon, investigadora a l’ISBGlobal. El podeu llegir a partir de la pàgina 58.

La imatge que apareix al llibre Som natura, de la jornada de restauració de l’entorn de la font de Can Moritz amb membres del projecte Bluehealth (2018).

La recuperació i restauració d’aquesta font, descoberta l’any 2014, ha estat un dels projectes impulsats per la nostra entitat, amb la col·laboració i finançament del projecte europeu Bluehealth i també de l’Ajuntament de Rubí.

El llibre és editat de manera conjunta pel departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i el Consorci del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, amb l’objectiu de “despertar sensacions i fer reflexionar i animar a passar a l’acció a partir de nombroses aportacions des de molt diversos camps de la ciència i la cultura”.

Deixa un comentari